Anul ăsta în loc de teambuilding corporatiștii vor primi doar bilet la Teambuilding

Vești triste pentru corporatiștii români. Din cauza climatului economic agresiv și a perspectivelor negative de creștere economică, managementul anunță cu regret că mult așteptatul teambuilding anual se amână pentru o dată care va fi precizată ulterior. În schimb, angajații urmează să primească un bilet la filmul Teambuilding, pentru a nu uita cât de importantă este socializarea în structura unei echipe eficiente.

Soluția de a da bilete la Teambuilding în loc de un teambuilding real are și considerente de management al timpului, pentru că au fost ocazii când un teambuilding a dus la devansarea unor deadline-uri asumate ferm în relațiile cu key customers, ceea ce a dus la deteriorarea standingului companiei pe plan internațional, sau chiar la congestii majore cu leadershipul.

Compania își rezervă dreptul de a înlocui biletul la Teambuilding cu un bilet la un film echivalent, în măsura în care cooperarea cu un anumit cinematograf va duce la o oportunitate mai avantajoasă din punct de vedere al cash-flow-ului și de aceea întregul management este alături de membrii echipei în identificarea de comun acord a unor soluții cât mai agreabile de incentivare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 noiembrie 2022 18:37
Citește mai mult despre: bilet film teambuilding

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult