Anul în care românii și-au recâștigat libertatea: 2020, an cu record de divorțuri!

Mulți români au căzut în capcana să creadă că 1989 a fost anul în care și-au câștigat libertatea dar ăla nu a fost decât un test. Deși în acele vremuri s-a repetat de numeroase ori „odioasa dictatură” sau „sinistra lui soție” puțini au fost cei care au băgat la cap exact mesajul.

Dar, iată mult mai greu decât a prevăzut răposatul Silviu Brucan, la 30 de ani după, românii s-au deșteptat și au început să divorțeze în draci. Numeroși soți au scăpat de „sinistră” și numeroase femei au scăpat de „odioasa dictatură” a patriarhatului printr-un divorț ca la carte, 2020 fiind anul în care s-a înregistrat un record în domeniu.

Nu toți românii au reușit însă să scape, mulți dintre ei încă mai trăiesc în condiții inumane de căsnicie, acum și mai teribile având în vedere restricțiile legate de pandemia recentă. Pentru aceștia Statul Român a făcut o promisiune ca până în 2029, la aniversarea de patru decade de la Revoluție, să fie toți eliberați din căsnicie. Cade în sarcina diplomației române să trimită câte un diplomat la fiecare cuplu acasă și să-i convingă să divorțeze.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

2 iunie 2021 16:54
Citește mai mult despre: divort

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult