Apa minerală rece vindecă bolile venerice şi cancerul

Un studiu recent al cercetătorilor australieni arată că apa minerală are proprietăţi miraculoase, dacă este consumată armonios. Răcită corespunzător şi folosită zilnic, apa minerală poate preveni toate bolile venerice şi combate foarte eficient cancerul.

 

Studiul a fost efectuat pe un eşantion de 1000 de oameni, dintre care 999 urmau să ia boli venerice de la unul singur, o femeie frumoasă, care avea cancer la prostată. Toţi cei 1000 au consumat apă minerală rece timp de 30 de zile, şi nimeni nu s-a îmbolnăvit boli venerice aşa cum ar fi trebuit. Potrivit cercetătorilor, aici este numai meritul apei minerale reci, care inhibă hormonii, făcând ca actul sexual să fie total neavenit şi lăsând oamenii în afara oricărui pericol.

 

Potrivit specialiştilor, proprietăţile curative ale apei minerale reci sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Grecii, egiptenii sau mayaşii, toţi luau o câte o gură de apă minerală rece înainte de a face sex cu bolnavii şi cu muribunzii. Când romanii plecau în campanii militare, apa minerală rece nu le lipsea de sub şaua calului! Şi nici urmă de sifilis nu vedeai pe câmpul de luptă, despre cancer nici nu mai vorbim.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
15 iunie 2010 11:13
Citește mai mult despre: apa cancer cercetatori sex

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult