Apartamentul lui Voiculescu este bântuit. Cumpărătorul a fost pupat în cur din prima noapte

Proaspătul cumpărător al apartamentului lui Dan Voiculescu a avut o experiență cel puțin neobișnuită în prima noapte în care a dormit în el. În mijlocul nopții, pe când dormea mai bine, a fost trezit din somn de o limbă rece care l-a atins în mod repetat în cur. El e convins că apartamentul e bântuit.

”A fost o experiență care m-a înmărmurit, chiar nu știam cum să reacționez”, a povestit noul proprietar al apartamentului lui Voiculescu. ”Poate o să mă considerați nebun, dar aș putea să jur că am văzut o fantomă cu fruntea lată și cu ochelari, care se tot învârtea pe la curul meu. Mi-a fost frică să-i spun ceva, așa că am închis ochii și m-am prefăcut că dorm.”

Victima spune că a auzit și voci ale fantomei. ”Am auzit clar cuvintele «Domnule profesor, limba mea e aici» și «Mirciulică, hai că am găsit curul domnului profesor, unde ești?». După care am simțit două limbi în curul meu. Dar trebuie să recunosc că ambele fantome se pricepeau la dat limbi, a fost chiar plăcut, de aceea mi-a fost și greu să încerc să le alung.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
30 mai 2015 01:04
Citește mai mult despre: Voiculescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult