Apel disperat al Patriarhului: Măcar în Săptămâna Mare nu mai faceți podcast!

Într-un moment în care întreaga țară așteaptă de la el o pozitie clară în privința pandemiei, patriarhul Daniel a decis în sfârșit să rupă tăcerea și să aibă o poziție clară și oficială cu privire la criza de sănătate cu care ne-am confruntat în ultimul an. Acesta a făcut un apel disperat la toți credincioșii, și chiar și la atei, să nu mai facă podcast.

„Păcatul podcastului atârnă greu în sufletul omului și nu sunt mătănii sau slujbe care să poată ridica ușor această povară. Tânărul sau maturul care se lasă pradă podcastului va avea parte numai de nefericire și zbucium sufletesc. Diavolul este foarte viclean în această privință, face cu ochiul șugubăț spunând că nu e nevoie decât de un mixer și două microfoane și gata, imediat cazi în patima podcastului și înregistrezi episoade întregi crezând că lumea vrea să te asculte. Feriți-vă de tentație, copiii mei, măcar în Săptămâna Mare, că e urât lui Dumnezeu!”, a spus preafericitul Daniel.

Acesta a mai adăugat că oamenii care dau în patima podcastului nu mai sunt la fel și sufletul le este otrăvit. După un timp nu-i mai satisface nici invitatul tuturor cunoscuților la podcast și ajuns să-și facă camere de Clubhouse unde să discute nimicuri cu toți necunoscuții până va ajunge să facă podcast de nebun, pe stradă, în văzul tuturor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

28 aprilie 2021 19:04
Citește mai mult despre: Patriarhul Daniel podcast saptamana mare

Alte articole

Vezi mai mult