Apel disperat. Dacă nu purtați măști, măcar purtați prezervative să nu vă înmulțiți!

Mai multe organizații non-guvernamentale, că nici dracu’ nu mai crede ce spune guvernul, au lansat un apel comun prin care cer tuturor românilor să-și pună măcar prezervative, dacă nu vor să-și pună mască. „Lipsa prezervativului are consecințe mult mai grave decât Covid-ul, cum credeți că a apărut un retardat ca Rădulescu-Mitralieră, prin har divin?”.

Autorii apelului spun că purtarea de prezervativ este un pas esențial în privința răspândirii bolilor cu adevărat periculoase, cum ar fi cea care te face să naști copii foarte proști. Copilul foarte prost e o povară pentru orice om, că vine de la biserica sau mall fără mască și-ți dă Covid de te omoară și pe tine și pe proasta care nu l-a avortat când a fost cazul.

În plus, dacă nu se iau măsuri urgente pentru purtarea prezervativului de bună voie, vom ajunge ca în situația cu vaccinurile, și se va da o lege obligatorie în acest sens. Doar că nu se va impune purtarea prezervativului, că e dificil, ci se va trece direct la sterilizarea celor care se cred prea deștepți pentru binele lor. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

23 iulie 2020 10:00
Citește mai mult despre: prezervativ

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult