Apple a difuzat imagini cu refugiaţii, susţinând că se îngrămădesc la lansarea noului iPhone

Când eşti o corporaţie de miliarde, ai cinismul în sânge şi o dovedeşti de câte ori ai ocazia! Cu câteva zile în urmă, cei de la Apple au oferit presei imagini cu mii de refugiaţi sirieni înghesuindu-se în gările din Ungaria, susţinând că toţi se grăbesc să ajungă în Europa ca să prindă lansarea noului iPhone 6S.

“Priviţi-i pe toţi aceşti oameni. Unii dintre ei şi-au vândut locuinţele ca să poată plăti o călăuză care să-i aducă la lansarea noului iPhone. Alţii au înfruntat valurile în ambarcaţiuni improvizate, riscându-şi viaţa ca să poată simţi pe pielea lor un telefon cu Live Photos şi 3D Touch!”, a declarat Decebal Chung, manager de PR la compania Apple.

“Dacă nu ne credeţi, uitaţi-vă atent la minutul 17 din filmare. Se vede clar o pancartă cu ‘We are coming to Europe to find Jobs’”, adaugă angajatul companiei americane.

Curând a reieşit că o bună parte din filmări fuseseră editate ca să se potrivească mai bine cu ipoteza fantezistă a celor de la Apple. “Atunci când sirienii sunt supăraţi că nu li se oferă un tren către Germania şi strigă ‘Allahu akbar!’, sunetul a fost modificat ca să pară că strigă ‘Apple akbar!’”, spune un expert în manipulare video.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
10 septembrie 2015 10:19
Citește mai mult despre: Apple criza imigranti iPhone refugiati Siria steve jobs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult