Apple nu îşi dezamăgeşte fanii: noul iPhone are cu peste 30% mai multe aplicaţii inutile

Noul iPhone 5, lansat oficial în cursul zilei de azi, a ajuns deja pe mâinile celor mai fideli fani Apple. Potrivit acestora, producătorul american “s-a depăşit pe sine”, inutilitatea aplicaţiilor rămânând punctul forte al platformei iOS. Voci din cadrul Apple au anunţat de curând că noul iPhone ar avea “cu peste 30% mai multe aplicaţii inutile” faţă de iPhone 4.

“Nu credeam că este fizic posibil ca un telefon atât de mic să conţină atâtea aplicaţii inutile”, a remarcat cu entuziasm un blogger. Acesta s-a declarat mulţumit că Apple a renunţat în sfârşit la funcţia care permitea utilizatorului să efectueze apeluri şi să trimită SMS-uri, din cauza căreia modelele anterioare erau “greoaie, demodate şi conformiste”.

Printre cele mai apreciate aplicaţii inutile ale noului iPhone se numără aplicaţia care indică starea vremii atunci când utilizatorul intră în casă, aplicaţia pentru dezacordat chitara, aplicaţia care indică lungimea pârâului Bizdidel din judeţul Dâmboviţa dar şi aplicaţia, descărcată deja de peste 9 milioane de ori, care afişează în timp real de câte ori a fost descărcată.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
12 septembrie 2012 08:09
Citește mai mult despre: iPhone

Alte articole

Vezi mai mult