Dovadă de implicare! În timp ce alţi miniştri stau prin birouri, ministrul de finanţe Eugen Teodorovici se duce exact în locurile cu probleme. În această dimineață s-a dus la ANAF-ul de la  Constantin Brâncoveanu, s-a pus la un ghișeu și a început să-i înjure pe cei de la coadă. Înainte de asta, a început prin a înjura niște cetățeni care stăteau pe avarii, că nu sunt locuri de parcare: ”Eu unde vreți să-mi parchez Merțanul de serviciu, săracilor?”.teodorovici_injura_contribuabil.jpg

Intrat în sediu, s-a pus imediat pe treabă: ”De la ora asta vii, mă? Ai împuțit metroul cu costumul ăla luat de la morți, boule. Nu vezi că-mi beau cafeaua, cretinule?”, l-a interpelat diplomat ministrul Teodorovici pe Marian Coltea, din Berceni, venit să-și depună o declarație.

”Când am venit aici să depun o contestație la declarația de impunere am crezut că voi fi plimbat pe la ghișee. Nici în cele mai fierbinți vise n-aș fi sperat că se va ocupa chiar ministrul Teodorovici de mine. Sau că mă va face avorton”, spune Marian, care a fost înjurat un sfert de oră de ministru.

Marian nu a fost singurul înjurat de ministru în ANAF: ”Cât ai de plată, mă, săracule? Ia de la mine 50 de lei și marș de aici cu dosarul tău de căcat, că te așteaptă Nicușor Dan afară pe avarii”, i-ar fi spus unui hipster.

Ministrul Eugen Teodorovici și-a explicat comportamentul: ”Am venit să-mi șterg niște datorii din baza de date, că-mi tot vin niște plicuri pe numele meu, că aș avea de dat bani la stat. Cum să am, când eu sunt șeful finanțelor? Eu decid cât am de dat, e în atribuțiile mele de ministru”, a spus Teodorovici.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Wednesday, 11.07.2018 08:15 Social

National Cinematografic