Dovadă de implicare! În timp ce alţi miniştri stau prin birouri, ministrul de finanţe Eugen Teodorovici se duce exact în locurile cu probleme. În această dimineață s-a dus la ANAF-ul de la  Constantin Brâncoveanu, s-a pus la un ghișeu și a început să-i înjure pe cei de la coadă. Înainte de asta, a început prin a înjura niște cetățeni care stăteau pe avarii, că nu sunt locuri de parcare: ”Eu unde vreți să-mi parchez Merțanul de serviciu, săracilor?”.teodorovici_injura_contribuabil.jpg

Intrat în sediu, s-a pus imediat pe treabă: ”De la ora asta vii, mă? Ai împuțit metroul cu costumul ăla luat de la morți, boule. Nu vezi că-mi beau cafeaua, cretinule?”, l-a interpelat diplomat ministrul Teodorovici pe Marian Coltea, din Berceni, venit să-și depună o declarație.

”Când am venit aici să depun o contestație la declarația de impunere am crezut că voi fi plimbat pe la ghișee. Nici în cele mai fierbinți vise n-aș fi sperat că se va ocupa chiar ministrul Teodorovici de mine. Sau că mă va face avorton”, spune Marian, care a fost înjurat un sfert de oră de ministru.

Marian nu a fost singurul înjurat de ministru în ANAF: ”Cât ai de plată, mă, săracule? Ia de la mine 50 de lei și marș de aici cu dosarul tău de căcat, că te așteaptă Nicușor Dan afară pe avarii”, i-ar fi spus unui hipster.

Ministrul Eugen Teodorovici și-a explicat comportamentul: ”Am venit să-mi șterg niște datorii din baza de date, că-mi tot vin niște plicuri pe numele meu, că aș avea de dat bani la stat. Cum să am, când eu sunt șeful finanțelor? Eu decid cât am de dat, e în atribuțiile mele de ministru”, a spus Teodorovici.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Wednesday, 11.07.2018 10:15 Social

National Cinematografic