Arafat cere demisii, indignat că rata de infectare a scăzut prea mult

Șeful tuturor comisiilor medicale din România și tututor comitetelor de importantță și urgență, doctorul Raed Arafat, a ieșit un car de nervi de la ultima ședință de coordonare a dezastrelor, pandemiilor, interdicțiilor și populației. Acesta a anunțat măsuri dure și a spus că va cere unor oameni să-și dea demisia.

„Fac încă o dată apel la populație să ne mobilizăm, numai împreună vom putea reuși. România a obținut, din păcate, încă o performanță negativă în domeniu, numărul infecțiilor scăzând drastic în ultima perioadă. Ne uităm ce se întâmplă în Franța, în Germania, în Marea Britanie. Acolo incidența cazurilor crește în timp ce noi stăm pe tânjală”, a declarat Raed Arafat.

Acesta spune că este nevoie de o restructurare din temelie a sistemului medical și că aceasta trebuie făcută cu celeritate, dacă dorim să ajungem din urmă țările europene în privința ratei de infectare. „Fără o coordonare a tuturor factorilor implicați riscăm să rămânem fără Covid până la finalul lunii iulie!”, a avertizat doctorul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 ianuarie 2021 08:36
Citește mai mult despre: arafat demisii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult