Arca lui Nae: Un moldovean îşi construieşte arcă, în aşteptarea inundaţiilor

Un bărbat din comuna botoşăneană Văculeşti a început să-şi construiască o imensă arcă în curte, după ce o voce misterioasă de la Meteo l-a avertizat că peste două luni vor fi inundații mari în Moldova.

Nae Aflorichioaiei a ajuns ţinta tuturor glumelor în satul Văculeşti, dar asta nu-l deranjează prea tare. Cu adevărat deranjant este gestul copiilor de a arunca cu pietre în el pe uliţă, strigându-i că e dus cu capul.

“Să râdă vecinii mei cât vor, dar să văd ce mai zic atunci când vine iar Siretul şi le ia agoniseala de-o viaţa, cum s-a întâmplat şi astă vară”, a declarat bărbatul.

Deja celebra arcă a lui Nae nu e încă terminată, dar mai e timp destul până în mai. Potrivit vocii de la de la starea vremii, atunci va veni “o inundaţie cum nu a mai cunoscut Moldova de mai bine de câteva luni”. Nae speră să-şi salveze de inundaţii agoniseala de-o viaţă şi, dacă se poate, câteva animale de la fiecare vecin din sat.

“Decât să le ia apa, mai bine le iau eu, pe arcă. Eu nu sunt din ăla care să vrea să se înece şi capra vecinului, nu numai vecinul.”

De un singur lucru îi e frică acum lui Nae. N-ar vrea ca vaporeanul de Băsescu să vină în comuna lui şi să-i zică: “Măi omule, de ce ţi-ai construit arca tocmai aici, în zonă inundabilă?”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
13 septembrie 2010 11:28
Citește mai mult despre: arca inundatii Moldova noe sat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult