Toată presa internațională vorbește despre eroii americani, care au pus la pământ un terorist cu Kalashnikov în trenul Amsterdam-Paris, dar îi ignoră pe nedrept pe eroii francezi. În toată presa nu s-a scris nici măcar un rând despre cei trei francezi care au ajuns azi la Paris, la două zile după incident.

barbat_fuge_padure.jpg ”Eroilor noștri li se face o mare nedreptate”, a răbufnit președintele François Hollande. ”Imediat ce-au văzut teroristul, tradiționalul curaj franțuzesc a ieșit la iveală și i-a făcut să sară din tren și să fugă. S-au ascuns într-o pădure din apropiere și, după ce au citit pe internet că teroristul a fost anihilat, au pornit într-un marș triumfător spre Paris. Merită tratați ca niște eroi, că alții nu avem.”

”A fost o experiență traumatizantă”, rememorează unul dintre eroii francezi. ”În pădure am auzit la un moment dat un zgomot și am ridicat imediat mâinile sus, în semn de predare. Credeam că e sfârșitul pentru noi, dar s-a dovedit până la urmă că era doar o veveriță. Am continuat apoi drumul și tot căutând cui să ne predăm, ne-am trezit că suntem în Paris. Vive la France!”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 24.08.2015 14:40 Social

National Cinematografic