Arhitecţi rău-intenţionaţi le fac poliţiştilor vile fără ştirea lor ca să-i compromită!

Arestări în masă în rândurile arhitecţilor! Autorităţile vor să destructureze o organizaţie criminală care le construieşte în secret şefilor din poliţie vile pe care aceştia nu şi le-ar putea permite în scopul de a-i compromite. „Ne-a trezit peste noapte, fără ştirea noastră, cu case de vacanţă, adevărate palate, în zone extrem de scumpe”, spun mai mulţi inspectori-şefi din Poliţia Română, „normal că ne-am alarmat şi am sunat imediat la 112. Le-om fi dat o amendă de circulaţie, ceva, şi acum se răzbună cum ştiu şi ei”

Anchetatorii spun că imobilele au fost gândite în cele mai mici detalii pentru a părea că aparţin victimelor. Numele acestora apare peste tot, de la plăcuţa de pe uşă până la facturile, evident măsluite, din sertare. În clădiri au fost găsite inclusiv fotografii înrămate cu victimele şi familiile acestora, poze despre care nu se ştie încă cum au fost procurate de arhitecţii care au pus la punc acest plan.

„Când am văzut ce vile au, era să-i ducem pe oamenii ăştia nevinovaţi –inspectori, şefi din poliţie, din Vămi – direct la DNA”, spun autorităţile. „Apoi ne-am gândit însă că e ceva în neregulă: cum ar fi putut ei să-şi construiască aşa ceva din salariile lor de bugetari? Clar li le-a construit cineva fără voia lor, ca să le facă rău. Suspecţii cei mai logici în acest caz erau arhitecţii, trebuie să fii nebun sau corupt ca să nu vezi asta! Am decis, oricum, ca vilele să le fie lăsate şefilor din Poliţie învinuiţi pe nedrept drept compensare pentru trauma suferită.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
9 noiembrie 2011 14:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult