Armata rusă raportează primele victorii: 60.000 de ceasuri capturate la Odessa

Obsesia soldatului rus de a şti ora exactă iese din nou la suprafaţă, cu ocazia invadării Ucrainei. Trupele ruseşti de invazie au pătruns deja adânc în teritoriul ucrainean, capturând un număr impresionat de ceasuri în Odessa şi localităţile limitrofe.

„Am auzit un zgomot greu de dimineaţă. Am crezut că e Volga racheţului nostru de raion, care vine să ne fure găinile, ca în fiecare dimineaţă. Când colo ne-am pomenit cu un tanc rusesc. Noi ştim din bătrâni ce e de făcut în astfel de cazuri. I-am aşteptat la porţi cu ceasurile pregătite”, spune Iosif Aronovici, ucrainean.

Deşi soldaţii ruşi nu poartă însemnele oficiale ale Rusiei, aceştia pot fi recunoscuţi după precizia cu care împuşcă civili. Aceştia le spun ucrainenilor că le iau ceasurile ca să le potrivească după ora Moscovei: „Mie mi-au cerut şi paltonul, ca să poată să-mi ducă ceasul la ceasornicar”, spune Iosif Aronovici.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
3 martie 2014 15:03

Alte articole

Vezi mai mult