Armata statului Liechtenstein a doborât un elicopter LEGO

Un conflict armat fără precedent a avut loc ieri, când un elicopter LEGO a pătruns clandestin în spaţiul aerian al Liechtensteinului. Aparatul de zbor, aparţinând cel mai probabil unui preşcolar austriac, a parcurs aproape 200 de metri înainte să fie doborât de o brigadă de infanterie.

Potrivit tenismenului Dezebal Popper, şeful Statului Major liechtensteinian, incidentul vine pe fondul unei tensiuni crescute între Vaduz şi Viena: “Doar cu câteva zile în urmă am interceptat unui grup de soldăţei de plastic purtând însemnele aceluiaşi copil. Doborârea elicopterului LEGO a fost o victorie istorică. Am primit felicitări din partea populaţiei, unii sugerând chiar să schimbăm ziua naţională pentru a marca acest eveniment.”

În ceea ce priveşte soarta echipajului, celălalt oficial de la Vaduz a declarat: “Pilotului nu-i lipseşte nicio piesă, însă refuză să coopereze. Nu îl vom elibera, omuleţii LEGO sunt foarte valoroşi. Vom avea, totuşi, o întrevedere cu părinţii liderului gherilei austriece. Dacă refuză armistiţiul, le amintim că dispunem de cornete cu rază lungă de acţiune şi suntem gata să le suflăm în curtea lor.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
4 septembrie 2012 15:09

Alte articole

Vezi mai mult