Armata statului Liechtenstein a invadat Germania

Nemţii sunt în stare de şoc, după ce un post de televiziune a anunţat că armata statului Liechtenstein a invadat Germania. Cancelarul Angela Merkel a decretat starea de război, iar armata germană a intrat în alertă şi a declanşat contraofensiva. Din primele informaţii, armata invadatoare ar fi adăpostită într-o garsonieră de către un neamţ filoliechtensteinian.

Deocamdată, însă, informaţia nu s-a confirmat, soldaţii liechtensteinieni fiind de negăsit. „Ştiam că nu ne va fi uşor să-i descoperim, dar nu renunţăm. Practic, e ca şi cum am căuta acul în carul cu fân”, a declarat şeful statului major german.

Acesta şi-a avertizat subalternii să acţioneze cu maximă atenţie şi să nu subestimeze oponenţii. „Oamenii mei trebuie să ştie că nu mai există armate mici. Soldaţii din armata Liechtensteinului au tot două picioare, deci nu trebuie subestimaţi”, a spus acesta.

Civilii sunt rugaţi să anunţe imediat autorităţile dacă se întâlnesc cu invadatorii. „Mica, dar inimoasa armată a Liechtensteinului poate fi extrem de periculoasă. Dacă vă întâlniţi cu armata statului Liechtenstein, nu vă angajaţi în altercaţii individuale cu ea. Invadatorii sunt înarmaţi şi pot deveni periculoşi. Sunaţi la Poliţie şi aşteptaţi ca oamenii legii să-şi facă datoria, nu încercaţi să înfrângeţi singuri armata liechtensteiniană”, sună apelul oficialităţilor către populaţie.

Conform unei informaţii de ultimă oră, armata germană tocmai a găsit un Tico abandonat la marginea unei păduri. Se pare că armata liechtensteiniană a ajuns pe teritoriul Germaniei camuflată în portbagajul acelui Tico.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
15 noiembrie 2010 07:48

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult