Armata statului Liechtenstein, bătută cu bestialitate de un fost boxer

Armata statului Liechtenstein este în corzi, după ce a atacat din greşeală un fost boxer profesionist. Se pare că acesta a fost confundat cu cel mai temut infractor din Liechtenstein, un bărbat acuzat că nu i-a cedat locul în autobuz unei pensionare.

„Şeful Statului Major ne-a alertat că un bărbat cu semnalmentele infractorului care nu a cedat locul în autobuz unei pensionare se află în centrul Vaduzului. Fiind vorba de un infractor deosebit de periculos, a fost mobilizată toată armata pentru prinderea lui. Din nefericire, la mijloc a fost o confuzie şi, în locul urmăritului general am dat peste un fost boxer, aflat în vacanţă în Liechtenstein. N-am avut nici o şansă, ne-a culcat la pământ în mai puţin de 1 minut”, a declarat, de pe patul de spital, un soldat liechtensteinez.

Imediat după incident, şeful Statului Major a anunţat capitularea necondiţionată a armatei liechtensteineze. Fostul boxer este acum aşteptat să semneze tratatul de pace, în condiţiile pe care el le doreşte.

Se pare că acesta nu este un incident izolat. În urmă cu mai puţin de o lună, armata statului Liechtenstein a fost bătută cu sacoşa de o pensionară.

Scris de Calin
22 martie 2011 15:03

Alte articole

Vezi mai mult