Armata va fi din nou obligatorie, că prea s-au înmulțit bărbații bătuți de femei

Decizie radicală în România. Toți bărbații vor fi obligați din nou să facă armata, pentru că prea s-au înmulțit cazurile de așa-ziși bărbați bătuți de femei. Specialiștii spun că e normal să se înmulțească aceste situații, că de la smoothie n-ai energie să-i dai și tu o smetie ca s-o faci să lase tigaia jos.

”Normal că-l iei la bătaie când el vine acasă de la plimbarea cu trotineta și nu aduce de mâncare decât salată, cereale bio și soia fără gluten. Păi numai când îi văd fața aia, pensat, cu cercel în nas și fără șosete ca să i se vadă tatuajul cu câine șoricar, îmi vine să-l iau la șuturi, fmm de fătălău”, spune Mioara, din București.

Bărbații vor face între 3 luni și 2 ani de armată, dar nu în funcție de studii sau armă, ci în funcție de cât de gravă e situația. ”Unul care merge zilnic la Frog sau în Jai va face clar 2 ani. Cei care comandă de la Frufru nu scapă fără un an jumate și cel mai puțin vor face penalii ăia care își spun bărbați dar cumpără cafea de la Origo sau Grain Trip și care deși se dau șmecheri și spun că practică Krav Maga, de fapt își iau în mod frecvent bătaie de la femeie, asta dacă au femeie și nu se bat între ei”, explică sociologul Decebal Popescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
2 februarie 2023 14:52
Citește mai mult despre: armată bătaie fătălăi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult