Armatei statului Liechtenstein i-a rămas uniforma mică! I-a spălat-o mama ei și a intrat la apă

Moment penibil pentru armata statului Liechtenstein, care a apărut azi la o defilare cu o uniformă mult prea strâmtă. Se pare că de vină ar fi mama armatei statului Liechtenstein, care cu o noapte înainte a spălat uniforma militară cu un program greșit al mașinii de spălat, ceea ce a dus la micșorarea considerabilă a uniformei odraslei ei.

Și asta nici măcar nu este singura umilință a armatei statului Liechtenstein. Se pare că aceasta ar fi ajuns ilegal la defilare, pentru că nu primise voie de la mama ei. Mai exact, armata statului Liechtenstein a sărit geamul când mama ei nu era atentă și doar așa a ajuns la timp pentru defilare.

Acum, marea problemă este că armatei statului Liechtenstein îi este frică să se întoarcă acasă, pentru că mama ei este o persoană extrem de strictă, căreia nu îi este frică să folosească forța când situația o impune. Și pentru că îi e frică să nu fie bătută cu cureaua de mama ei când ajunge acasă, armata statului Liechtenstein a cerut ajutorul NATO pentru a se întoarce în siguranță acasă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 noiembrie 2015 11:37
Citește mai mult despre: armata liechtenstein

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult