Articol cu femei goale

Există un mod de a protesta cel puţin inexplicabil. Nu mă refer la sindicaliştii români, de o imaginaţie debordantă, care de fiecare dată cară după ei un coşciug pe care e scris domeniul de activitate pentru care protestează: Economie, Industrie, IMM-uri, strategii de politică externă în contextul crizei petrolului etc.

Din acest punct de vedere, abia aştept o manifestaţie a celor care lucrează în sectorul de pompe funebre.
La fel de lipsite de imaginaţie par şi femeile din Occident, deşi rezultatele sînt cu totul altele. Orice s-ar întîmpla, de la salvarea puilor de şocîte pînă la alocaţiile copiilor şi medicamente subvenţionate, ele protestează dezbrăcîndu-se. În fiecare săptămînă poţi citi sau auzi la televizor o ştire cu nişte femei care, „în semn de protest”, s-au dezbrăcat şi au „mărşăluit în acest fel” pe străzile oraşului.
Cum gîndesc ele: „Statul nu ne acordă gratuitate la operă. Ce ar fi de făcut? Cum să-i forţăm mîna? Să dăm foc la maşini? Nu. Ne aruncăm de pe un zgîrie nor? Nu. Mai bine ne dezbrăcăm.”
Probabil că sînt bărbaţi cu bani care nu fac altceva decît să călătorească prin lume după astfel de proteste.
O singură ştire nu am citit pînă acum: „Femeile din X care protestează goale au intrat în cea de-a doua săptămînă de protest, iar azi au avut loc chiar ciocniri cu forţele de ordine care sînt şi ele tot în pielea goală. S-au pus cătuşe, s-a dat cu bulanul…”
Am înţeles că săptămîna aceasta în toată Europa vor protesta în pielea goală membrele Asociaţiei Femeilor care mănîncă la McDonalds.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Mihai
4 noiembrie 2009 08:17
Citește mai mult despre: criza europa femei protest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult