Artiștii care cântă ”Fiare vechi looom” vor primi calorifere de fontă de la stat

Statul are grijă de toată lumea! Miile de artiști care încântă urechile românilor cu celebrul șlagăr ”Fiare vechi looom” vor primi de la stat calorifere de fontă, ca să aibă din ce trăi în perioada de carantină, pentru că li s-au redus foarte mult veniturile.

Artiștii feroaselor se plâng că românii nu le mai dau fier vechi, mai ales că ei nici nu poartă măști de protecție și oamenii se tem de ei: ”Suntem discriminați, noi nu purtăm măști ca să nu zică lumea că am ieșit la furat și ne ascundem”, spune un artist.

Pentru a obține ajutorul de stat, artiștii fierului nu trebuie decât să urle în fața oficiilor de șomaj de care aparțin și talentul lor natural va fi remarcat imediat și răsplătit pe loc cu un calorifer greu, care se vinde rapid cu bani frumoși.

Artiștii care au și căruță vor primi câte un calorifer în plus pentru fiecare cal înhămat. Cei care dau concerte împreună cu copiii și familia lor vor primi și câte un disc de frână, sau un motor de mașină de spălat, sau niște cabluri. ”Atenție, statul ajută, dar cablurile trebuie să le incendieze singuri, nu le dăm noi cuprul mură-n gură”, spune un secretar de stat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
25 noiembrie 2020 11:28
Citește mai mult despre: ajutoare artiști fier fontă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult