Așa ceva nu se face. Un turist a cerut la hamsii un PET de vin roșu!

Gafă de proporții pe litoral! Un turist care nu e deprins cu gastronomia a cerut chelnerului să-i aducă lângă hamsii un PET de vin roșu, în loc să comande vin alb, cum e corect atunci când mănânci pește.

Turistul și-a oripilat comesenii. A mâncat hamsiile cu lingura, după care ei i-au atras atenția și a folosit furculița, dar nu furculița de hamsii ci furculița de guvizi! În loc să se uite mai întâi la pet ca să admire culoarea, după care să-i adulmece aromele, el l-a dat peste cap. Apoi a cerut gheață la vin și niște sifon, spunând că vrea să-și facă un șpriț. Chelnerul, îngrozit, a refuzat, așa că turistul și-a turnat niște cola în pahar.

Cei de la mesele vecine au fost și ei revoltați de comportamentul turistului și i-au strigat: ”Băi, dă-ne numărul să-ți trimitem pe Whatsapp un link cu emisiunea Străini cu Vinul, să afli și tu de la niște francezi ce vinuri avem pe-aproape, prin Dobrogea, și cum să le potrivești cu mâncarea”. Când a auzit de francezi, turistul și-a pus maioneză pe hamsii și a cerut lăutarilor să cânte Marseilleza la țambal.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 septembrie 2021 11:43
Citește mai mult despre: Dobrogea vin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult