Așa da! Bucureștiul va fi carantinat, demolat și reconstruit de la zero

Decizia a fost în sfârșit luată! Carantinarea Bucureștiului va fi una temeinică, mai precis cu demolare și reconstrucție. Calitatea precară a întregii infrastructuri din Capitală impune refacerea în totalitate, pentru că s-a cârpit atât de mult că nimic nu mai stă în picioare. 

Pentru evitarea contaminării cu Covid, săptămâna aceasta se va trece la evacuarea milioanelor de moldoveni, apoi demolarea blocurilor, adevărate focare de infecție și infracționalitate, dar și a maghernițelor numite impropriu case. Demolatorii vor începe cu blocurile nou construite, care sunt și cel mai ușor de demolat, fiind făcute din BCA sau porotherm și plăci turnate de Dorei analfabeți.

Aspectele legale ale demolării sunt banale, spune Decebal Popescu, demolatorul șef al Capitalei. 99% din clădiri oricum nu au autorizație de construcție, iar 100% din clădirile de stat nu au autorizație de incendiu, așa că trebuie rase și refăcute.

Surse din zona firmelor de demolări spun că toată operațiunea va dura destul de puțin, că oricum e sezonul gripei, multă lume strănută pe lângă case și acestea abia se țin.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
25 noiembrie 2020 07:54
Citește mai mult despre: București carantină demolare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult