Așa se face! O tipă se dă cu parfum de bărbați și e invitată zilnic la bere și meci cu băieții

Soluție ingenioasă găsită de românca Mioara Papuc, care a renunțat la parfumurile de femei și a început să se dea cu parfumuri de bărbați, iar viața ei s-a schimbat fundamental. Înainte de această transformare, Mioara spune că era invitată să iasă cu fetele în localuri scumpe, unde bărbații încercau doar s-o agațe și să profite de ea. 

Asta s-a schimbat total de când se dă cu parfumul de bărbați, spune Mioara. Acum, ea este asaltată de bărbați îndrăzneți, care o tratează de la egal, o invită la o bere și îi șoptesc tandru că au bilete la un meci de fotbal.

”Am scăpat de aberațiile gen venit cu flori. Singurele flori care ne interesează sunt de floarea soarelui, mai precis semințele pe care le spargem când ne uităm la meciuri”, declară mândră Mioara, scărpinându-se.

Un alt avantaj este creșterea stimei de sine. ”După ce mă dau cu un parfum de bărbați, pot să ies din casă în trening cu un maieu pe mine, că subit nu-mi mai pasă dacă mă vede cineva în bar cu băieții îmbrăcată așa. Dacă eram cu fetele, vai, trebuia să-mi fac și oja”, explică Mioara.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

18 august 2023 11:59
Citește mai mult despre: bărbați bere meci parfum

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult