Asasinii plătiţi, atac la pensionarii militari: „Noi măcar am folosit armele, şi tot nu ne plângem”

Liderul de sindicat al asasinilor plătiţi a lansat azi un atac dur la adresa pensionarilor militari. În opinia acestuia, pensionarii militari sunt o ruşine pentru purtătorii de armă şi sunt ultimii care ar trebui să se plângă de scăderea pensiilor.

„Sincer vă spun, nu-i înţeleg pe pensionarii militari. Ce-au făcut ei ca să merite pensii atât de mari? Vă spun eu, nimic. Au stat cu arma în debara, au folosit-o doar la poligon. Hai, unii dintre ei au folosit-o câteva zile în decembrie ’89, dar asta e prea puţin. Pentru noi, în schimb, armele n-au avut deloc un rol decorativ, dacă înţelegeţi ce vreau să spun”, a atacat liderul asasinilor plătiţi.

Acesta mai spune că a înaintat Parlamentului un proiect de lege care să apăre drepturile asasinilor plătiţi încă de acum trei ani, dar acesta n-a ajuns pe ordinea de zi nici măcar azi. „Am cerut să se legalizeze crimele la comandă, am cerut să ni se acorde o săptămână de vacanţă plătită după fiecare crimă comisă, am cerut reduceri la produsele folosite pentru ştergerea urmelor unei crime, dar n-am primit nimic. Dar ne-aţi văzut pe noi în stradă, să protestăm? Nu, şi nici n-o să ne vedeţi”, a spus acesta.

Scris de Calin
19 ianuarie 2011 12:01

Alte articole

Vezi mai mult