Asigurările, tot mai scumpe. După RCA se scumpesc și icoanele de la retrovizoare

Scumpiri masive în domeniul asigurărilor auto. După ce RCA-urile s-au scumpit simțitor, a venit rândul variantelor neoficiale de asigurare. Icoanele care se lipesc la retrovizoare s-au scumpit și ele cu peste 40%, deși BOR promitea o plafonare a prețurilor. Biserica susține că toate s-au scumpit, iar nevoile Ortodoxiei sunt mari, așa că prețurile vor crește.

Și sfințirea unei mașini s-a scumpit de la 200 euro la 250 euro, pentru că Biserica nu lucrează cu incremenți mai mici de 50, asta fiind una dintre poruncile lui Dumnezeu. Mulți șoferi spun că din cauza prețurilor mari au fost nevoiți să mai renunțe la câteva icoane și cruci de la retrovizoare: ”În ritmul ăsta unde ajungem? O să circul cu retrovizoarea goală, ca useriștii sau ca sataniștii”, se plânge Marian, din București.

Scumpirile au provocat și o creștere a infracționalității, cum era și firesc, de altfel. Un șofer se plânge că a lăsat mașina cu geamul deschis doar câteva minute cât să-și ia țigări de la un shop&go, iar când s-a întors icoanele de la oglindă nu mai erau: ”L-am blestemat pe hoț să-și găsească toată viața locul de parcare ocupat de cineva care nu și-a lăsat numărul în parbriz”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
21 martie 2023 11:40
Citește mai mult despre: icoane mașini RCA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult