Ăsta da Halloween! Un bar din Centrul Vechi și-a înspăimântat clienții cu bere caldă și note umflate

Dacă alte localuri cheltuie sume importante pentru decorațiuni și costume care să le sperie clienții în noaptea de Halloween, un bar din Centrul Vechi a găsit o soluție mult mai eficientă. La fiecare petrecere de Halloween organizată își terorizează clienții cu bere caldă și note umflate de plată.

”Nu doar că nu cheltuim bani în investiții care să ne sperie clienții, cum fac unii proști, dar mai și ieșim mult pe plus după petrecerile de Halloween”, spune patronul barului. ”Păi umflăm notele și de 3-4 ori, vă dați seama câți bani înseamnă asta? Iar dacă e vreunul care comentează, i-o retezăm scurt: «Fraiere, ai fost avertizat de la intrare că te vom înspăimânta ca nimeni alții! Hai, plătește și nu mai comenta!»”

Și, într-adevăr, abordarea funcționează. Fețe așa terifiate, ca ale clienților de acolo când li se servește berea caldă sau li se aduce nota umflată, nu se mai văd nicăieri prin Centrul Vechi. ”Am văzut oameni transfigurați, oameni urlând sau chiar oameni cărați pe brațe scoși de acolo, atât de băgați în sperieți au fost”, povestește patronul unui bar concurent aflat imediat lângă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
31 octombrie 2016 19:10
Citește mai mult despre: Centrul Vechi Halloween

Alte articole

Vezi mai mult