Pentru prima oară în istoria României Guvernul pare dispus să dea o gravă lovitură birocrației românești. Pe lângă eliminarea copiei legalizate, a copiei după buletin și a căratului de cazier de la o instituție la alta, autoritățile vor să renunțe și la cel mai important factor de întârzieri la birou: jocul Solitaire. 

functionar_solitaire_7_calculatoare.jpg

„Până acum, orice document purtat dintr-un birou în altul presupunea, în lanțul de distribuție, și câteva meciuri de Solitaire. În funcție de importanța documentului, partidele puteau dura mai mult sau mai puțin. De exemplu, pentru un certificat de urbanism trebuia să aștepți până funcționarul ajungea la plus 300 pe sistem Vegas, cu trei cărți servite”, a explicat un reprezentant resurse umane din Ministerul Administrației și Internelor. 

Joaca și somnul la birou nu vor fi extirpate definitiv, specialiștii temându-se că mutările bruște i-ar putea panica pe funcționari, rata de infarct printre cărătorii de dosare putând atinge cote alarmante. Vor mai fi permise, în continuare, Candy Crush și Bubble Hunt pe telefon, iar pe calculatoarele moderne de la Poștă încă va putea fi rulat jocul Pong, versiunea originală. 


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 29.06.2016 10:35 Social

National Cinematografic