Asta înseamnă civilizaţie! Un român care a uitat pungile acasă a împins căcatul înapoi în câine

Deşi vedem mii de stăpâni de animale care lasă căcatul pe străzi, iată şi un exemplu demn de toată cinstea. Un român care şi-a uitat pungile pentru răhățeii cățelului a făcut singurul lucru pe care o fiinţă cu demnitate îl poate face. A luat căcatul şi l-a împins înapoi în rectul căţelului, apoi i-a dat crănţănele până acasă, ca să nu mai scheaune atâta.

După ce s-a întors acasă, Marian a luat pungile, a scos câinele din nou și, după repetarea funcției fiziologice a cățelului, bărbatul a strâns căcatul cu punga și l-a pus la coșul de gunoi, ca un om normal.

Deși a fost acuzat de o babă că ce a făcut el a fost cruzime față de animale, Marian Coltea i-a răspuns că lăsatul căcatului pe stradă e cruzime față de oameni, care uneri sunt mai importanți decât animalele, evident nu și în cazul babei.

Există și alte persoane care l-au văzut pe stăpânul cățelului și l-au lăudat. Tot mai mulți bucureșteni propun chiar ca stăpânii de animale care sunt prinși că lasă căcat pe străzi să fie obligați să procedeze la fel, sau să și-l bage ei în cur, pentru că așa merită nesimțiții.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
21 februarie 2018 08:32
Citește mai mult despre: caine pungă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult