Tensiune mare în sala tronului. Procesul anus contra naturii, care mergea bine acum ceva timp, pare să ajungă la un verdict final, în ciuda numeroaselor ocluzii. Sunt multe voci care susțin că ceva pute în acest dosar și procurorii sunt acuzați de constipație cam de toată lumea.verdict_anus_contra_naturii.jpg

”Orice am face, oricât am încercat să stăvilim natura, până la urmă tot anusul va învinge”, declară un martor din proces. Avocații spun însă că orice verdict s-ar da va fi unul scremut și că tot dosarul e o mizerie. Cu ei e de acord și judecătorul, care spune că abia așteaptă să se spele pe mâini de toată treaba asta.

Declarația judecătorului a fost însă auzită de un grefier, care ar putea turna că magistratul s-a antepronunțat, deci procesul s-ar putea relua de la zero. Participanții la proces sunt exasperați de amânări și au organizat proteste în fața tribunalului, cu pancarte pe care scria ”ori te caci, ori te scoli de pe oliță”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 24.05.2018 10:22 Social

National Cinematografic