Așteptarea lui Charles e nimic! Un bucureștean așteaptă chelnerul de 62 de ani

În timp ce toate televiziunile prezintă cât de mult a așteptat prințul Charles să devină rege al Angliei, drama unui român care așteaptă după un chelner de 62 de ani rămâne tot necunoscută. Bietul om, aflat la o terasă din centrul Capitalei, a încercat după 4-5 ani să atragă atenția chelnerului, care a trecut pe lângă el, spunând că ”vin și la dumneavoastră imediat”.

Eforturile românului de a fi totuși băgat în seamă s-au fructificat după alți 8 ani de așteptare, când un alt chelner i-a spus ”să duc nota la dânșii și vin să vă iau comanda”. După 30 de ani, clientul făcuse progrese temeinice: i se aduseseră meniul și tacâmurile, deși nu dorea să mănânce, ci doar o bere.

Pentru că dădea semne de nervozitate și bătuse cu pumnul în masă, managerul terasei a venit după 45 de ani să-l roage să se calmeze, că vine imediat cineva și la dumnealui: ”Chelnerul e singur pe tură, facem și noi ce putem, știți cum e, e dificil, nu găsim personal, vă rog să ne înțelegeți și pe noi, imediat vine și la dumneavoastră”. După 62 de ani, într-adevăr chelnerul l-a băgat în seamă și l-a rugat să elibereze masa, pentru că au un eveniment.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
12 septembrie 2022 05:17
Citește mai mult despre: bere Charles terasă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult