Ai făcut imprudența de a spune deja că tu nu te preziniți la referendum? Ți-ai pus #boicot peste poza de profil? Mare greșeală! Deja s-a făcut o listă pe fiecare parohie cu toți cei care au anunțat că stau acasă în weekendul acesta și toți vor fi vizitați de popi, cu botezul anticipat!preot_insistent_sfintit_casa.jpg

Românii vizitați de popi vor fi obligați să plătească o taxă de botez de 250 lei, o parte din bani mergând la Catedrală, și restul de 5 lei pentru protocol la secțiile de vot: ”Din punctul meu de vedere, dacă acestor sodomiști nu le convine denumirea taxă de botez pot să-i spună taxe pe toleranță”, spune preotul Onufrie Râuleț.

Cei care pleacă undeva în vacanță vor fi urmăriți cu Merțanele de preoți și jefuiți când opresc. Situația cea mai neplăcută va fi pentru cei care nici nu se duc la referendum, dar nici nu au bani. Aceștia vor fi sodomizați de preot și clopotar și dacă protestează vor fi gazați de jandarmii care însoțesc preotul.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Ionut | Thursday, 04.10.2018 10:22 Social

National Cinematografic