Astrologii români intenţionează să trimită un om pe Berbec până în 2024

Prima misiune spaţială 100% românească marchează intrarea ţării noastre într-o nouă eră! Agenţia Astrologică Română a anunţat astăzi, într-un comunicat apărut în Formula AS, că până în 2024, un horosconaut român va păşi pentru prima oară pe suprafaţa plină de cratere a zodiei Berbec.

„Horosconauţii noştri sunt foarte bine antrenaţi”, asigură Neti Sandu, purtătoarea de cuvânt a astrologilor români. „În cadrul horoscodromului din Tecuci putem simula condiţiile de pe toate cele douăsprezece zodii, inclusiv pasiunea Scorpionului sau duplicitatea Gemenilor. Am ales însă Berbecul pentru că doar la Berbec scria ‘vei face o călătorie lungă’.”

„Condiţiile de pe Berbec sunt destul de vitrege, Berbecul fiind îndărătnic şi răutăcios, dar vom încerca să aberbecizăm într-o regiune a zodiei care are ascendentul în Fecioară sau Peşti.”

„Cu tehnologia de azi, un echipaj românesc ar călători cam două luni până pe Berbec, deci trebuie să-l lansăm spre sfârşitul lui ianuarie, dar numai dacă Mercur nu va fi în retrograd”, avertizează Urania, consultant pseudoştiinţific.

Dacă misiunea va fi un succes, România ar putea explora în viitor şi celelalte zodii pentru a-şi afla compatibilitatea cu celelalte ţări, asigură specialiştii în domeniu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
2 iunie 2020 11:06
Citește mai mult despre: horoscop

Alte articole

Vezi mai mult