Atac brutal în Tușnad. Un urs i-a spus unei femei că rochia o face grasă

Încă un atac complet neprovocat! Un urs din zona Tușnad a coborât pe străzile orașului, s-a repezit la o biată femeie care circula pașnic pe un trotuar și i-a spus că rochia o face să pară grasă, moment în care femeia a intrat în panică și s-a refugiat într-o cutie de înghețată.

Specialiștii în zoologie au încercat să explice comportamentul bizar al ursului. ”În primul rând, clar era vorba de o ursoaică, cel mai probabil o ursoaică înainte de ciclu, care trece printr-o tiribombă hormonală, iar acest val de emoții a determinat-o să coboare printre oameni ca să atace alte femele. Cel mai probabil este vorba de un exces de hormon ursulinic”, spune Decebal Popescu, expert în psihologia ursului brun.

Din fericire, femeia nu era însoțită de copii, pentru că cel mai probabil ursoaica i-ar fi spus și că nu i-a crescut cum trebuie, sau că nu face suficiente activități cu ei, sau cel mai probabil că este o mamă ultra-protectivă și ar trebui să nu-i mai înăbușe cu atâta grijă, ceea ce bietei femei i-ar fi putut fi fatal.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 aprilie 2023 07:08
Citește mai mult despre: rochie Tușnad urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult