Atac chimic în Herson? Ucrainenii spun că au găsit peturi goale de Frutti Fresh în oraș

Au trecut doar câteva zile de când armata ucraineană a preluat controlul asupra orașului Herson și deja încep să apară dovezi ale ororilor pe care rușii le-au comis aici. Cea mai bulversantă veste a venit în această dimineață, când ucrainenii au anunțat că au identificat sticle goale de Frutti Fresh, semn al unui atac chimic mârșav.

Pentru cei care nu știu, Frutti Fresh este un compus chimic extrem de nociv, el fiind dealtfel interzis în toată lumea civilizată. Este o substanță parșivă, care nu te ucide rapid, ca Noviciok, ci într-un timp mult mai îndelungat. Însă efectele Frutti Fresh pot fi uneori chiar mai dureroase decât cele ale Noviciok.

Iar prezența peturilor goale de Frutti Fresh în Herson înseamnă un singur lucru, spun ucrainenii. „E dovada clară că rușii au forțat populația civilă din Herson să înghită substanța Frutti Fresh, acest compus chimic extrem de nociv. E un atac chimic mârșav al rușilor asupra cetățenilor inocenți din Herson. Crime de război!“, a acuzat președintele Zelenski.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 noiembrie 2022 07:37
Citește mai mult despre: frutti fresh ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult