Atac informatic eşuat asupra site-ului nostru

Un grup de hackeri fără simţul umorului şi uşor lipsiţi de talent a încercat azi-noapte să spargă baza de date a site-ului nostru. Însă, surpriză, baza noastră de date era aproape goală! Şi-au găsit cu cine să se pună! Oameni prevăzători, funcţionăm după principiul micilor întreprinzători deţinători de tarabe: în fiecare seară când părăsim redacţia scoatem marfa de pe site şi o luăm cu noi acasă, tocmai pentru a evita astfel de incidente neplăcute. Iar dimineaţa, evident, o repunem la locul său.

Totuşi, unul dintre colegi a plecat puţin obosit de la muncă (fără nici o legătură cu faptul că a băut bere la pet toată ziua) şi a uitat să ia acasă partea lui din baza de date. Hackerii au reuşit astfel să viruseze doar ce a rămas uitat de colegul nostru în baza de date, însă au fost lipsiţi de imaginaţie şi tot ceea ce au făcut a fost să schimbe fontul textelor, din Times New Roman în Arial.

Se pare că hackerii au încercat, fără succes însă, să schimbe numele site-ului în Times New Rroman, fapt care ne face să credem că în spatele atacului se află nişte hackeri romi. Probabil primii hackeri romi din istorie.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
28 aprilie 2010 09:00
Citește mai mult despre: atac hacker site

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult