Atac informatic eşuat asupra site-ului nostru

Un grup de hackeri fără simţul umorului şi uşor lipsiţi de talent a încercat azi-noapte să spargă baza de date a site-ului nostru. Însă, surpriză, baza noastră de date era aproape goală! Şi-au găsit cu cine să se pună! Oameni prevăzători, funcţionăm după principiul micilor întreprinzători deţinători de tarabe: în fiecare seară când părăsim redacţia scoatem marfa de pe site şi o luăm cu noi acasă, tocmai pentru a evita astfel de incidente neplăcute. Iar dimineaţa, evident, o repunem la locul său.

Totuşi, unul dintre colegi a plecat puţin obosit de la muncă (fără nici o legătură cu faptul că a băut bere la pet toată ziua) şi a uitat să ia acasă partea lui din baza de date. Hackerii au reuşit astfel să viruseze doar ce a rămas uitat de colegul nostru în baza de date, însă au fost lipsiţi de imaginaţie şi tot ceea ce au făcut a fost să schimbe fontul textelor, din Times New Roman în Arial.

Se pare că hackerii au încercat, fără succes însă, să schimbe numele site-ului în Times New Rroman, fapt care ne face să credem că în spatele atacului se află nişte hackeri romi. Probabil primii hackeri romi din istorie.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 aprilie 2010 09:00
Citește mai mult despre: atac hacker site

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult