Atac terorist. Un român a primit plicuri suspecte, pe care scrie ANAF și Somație

Un român a apelat la poliție, SRI și brigada anti-tero după ce a găsit în poștă o serie de plicuri suspecte. Pe ele era scris numele unei cunoscute organizații teroriste, ANAF și conțineau amenințări cum ar fi „somație”.

„Conform unei definiții cât de cât universal acceptată, o organizație teroristă este una ce comite acte de terorism asupra populației în sensul scontat de teroriști – producerea unui efect psihologic generalizat de panică și intimidare, augmentat de folosirea manipulativă a mediei, cu scopul atingerii unui obiectiv greu de realizat prin mijloace democratice sau convenționale”, spune victima amenințărilor, care a atras atenția că organizația teroristă este îndreptată aproape exclusiv împotriva populației nu împotriva celor cu datorii mari sau infractorilor economici.

Acesta a explicat anchetatorilor că acum nu se mai simte în siguranță în propria casă sau la job și ar dori ca aceste informații să fie secretizate pe cât posibil. Omul este dispus și să intre într-un program de protecție a martorilor, să se mute într-o altă localitate, cu un alt nume, pentru ca organizația teroristă ANAF să nu-l mai găsească o perioadă.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 decembrie 2022 08:38
Citește mai mult despre: ANAF somatie terorism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult