Atât putem! Elicopter MApN, doborât de un stol de ciori în ziua paradei

Se pare că ciorile au pus stăpânire pe cerul Capitalei. Ba, mai mult, sunt cea mai temută forță aeriană deținută de țara noastră în acest moment. Și lucrul acesta a reieșit în mod clar ieri, înainte de parada de 1 Decembrie, când un stol de ciori a doborât un elicopter al MApN. Acesta este, dealtfel, motivul real pentru care avioanele n-au mai defilat ieri, nu ploaia.

Ce e îngrijorător este că stolul de ciori n-a intrat accidental în elicopter, ci intenționat. Asta arată nu doar că au capacitatea de a doborî oricând un elicopter al armatei române, ci și că efectiv nu au nicio frică în fața lor. Or, în momentul în care un elicopter militar și-a pierdut capacitatea de a produce spaimă el devine într-o bună măsură inutil.

Impactul efectiv dintre ciori și elicopter a fost însă ratat de aproape toți cei care urmăreau parada. Asta deși, chiar înainte de impact, cineva a strigat „Aoleo, uitați-vă la ciorile alea!“, însă reacția celor prezenți a fost să se uite în mulțime, nu spre cer, reacție care spune destul de multe despre rasismul celor prezenți la paradă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
2 decembrie 2022 09:01
Citește mai mult despre: ciori elicopter parada

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult