Atentat dejucat! SRI a destructurat o rețea teroristă care plănuia organizarea unui târg de nunți

Tragedie evitată în urma uneia dintre cele mai răsunătoare operațiuni ale serviciilor secrete! Divizia antiterorism din SRI a destructurat azi o rețea teroristă lipsită de scrupule care plănuia un act absolut abominabil și inuman, organizarea unui târg de nunți în plin centrul Bucureștiului.

”Un atentat extrem de complex, care ar fi îndurerat extrem de multă lume dacă ar fi avut loc”, apreciază șeful antitero din SRI. ”Teroriștii pregăteau oferte pentru rochii de mireasă, costume de miri, invitații, pentru închiriat restaurante, așa că numărul victimelor ar fi fost imens. Mai ales că teroriștii plănuiau și să lase intrarea liberă, tocmai ca să se asigure că vor nenoroci un număr cât mai mare de români.”

”Nu cred că exagerez”, a adăugat șeful antitero, ”când spun că, prin intervenția noastră de azi, am salvat zeci, dacă nu sute de vieți. Și e vorba de tineri, de oameni care încă au tot viitorul în față datorită reușitei colegilor mei. Dar nivelul de alertă rămâne unul ridicat, pentru că avem informații că mai există și alte celule teroriste care plănuiesc chiar în aceste momente organizarea unor târguri de nunți.”

Scris de Calin
8 ianuarie 2018 14:01
Citește mai mult despre: nunta sri terorism

Alte articole

Vezi mai mult