Alertă teroristă în Capitală. Un atentator radical islamist se îndreaptă cu un camion spre Târgul de Crăciun de la Palatul Parlamentului, cu o viteză de circa 10 metri pe oră, din cauza traficului dezastruos din această perioadă. Atentatorul susţine că ar ajunge mai repede, dar e un bou cu un Cayenne pe avarii în faţă la Europe House!atentat_trafic_bucuresti.jpg

Pentru că veştile proaste nu vin singure, se pare că la Universitate ar fi şi poliţişti de la rutieră, deci şoferul terorist n-are nicio şansă. Acesta spune că a încercat pe Calea Victoriei, dar era plin de vâlceni şi argeşeni care vor să iasă din oraş spre autostrada Bucureşti-Piteşti şi ei încă n-au auzit de Pasajul Basarab.

Atentatorul vine cu camionul tocmai de la Braşov, de unde a plecat acum 2 săptămâni şi a stat în Comarnic în trafic mai mult decât stau alţii la hoteluri pe-acolo. Până acum a făcut plinul de 8 ori şi se teme că nu va mai ajunge la Târgul de Crăciun, că nu mai e nicio benzinărie în drum. Acesta regretă că nu îşi poate îndeplini obiectivul: avea de gând să dea doar peste Firea. Şoferii aflaţi acum în trafic în centrul Bucureştiului sunt rugaţi să-i facă loc.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Tuesday, 20.12.2016 17:09 Social

National Cinematografic