Atentat în desfăşurare la Bucureşti. Camionul e la Victoriei, ajunge în 3 zile la Târgul de Crăciun

Alertă teroristă în Capitală. Un atentator radical islamist se îndreaptă cu un camion spre Târgul de Crăciun de la Palatul Parlamentului, cu o viteză de circa 10 metri pe oră, din cauza traficului dezastruos din această perioadă. Atentatorul susţine că ar ajunge mai repede, dar e un bou cu un Cayenne pe avarii în faţă la Europe House!

Pentru că veştile proaste nu vin singure, se pare că la Universitate ar fi şi poliţişti de la rutieră, deci şoferul terorist n-are nicio şansă. Acesta spune că a încercat pe Calea Victoriei, dar era plin de vâlceni şi argeşeni care vor să iasă din oraş spre autostrada Bucureşti-Piteşti şi ei încă n-au auzit de Pasajul Basarab.

Atentatorul vine cu camionul tocmai de la Braşov, de unde a plecat acum 2 săptămâni şi a stat în Comarnic în trafic mai mult decât stau alţii la hoteluri pe-acolo. Până acum a făcut plinul de 8 ori şi se teme că nu va mai ajunge la Târgul de Crăciun, că nu mai e nicio benzinărie în drum. Acesta regretă că nu îşi poate îndeplini obiectivul: avea de gând să dea doar peste Firea. Şoferii aflaţi acum în trafic în centrul Bucureştiului sunt rugaţi să-i facă loc.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
20 decembrie 2016 15:12
Citește mai mult despre: atentat Bucuresti Târgul de Crăciun trafic

Alte articole

Vezi mai mult