Atenție, bărbați! Ploaia scoate la iveală cel mai prost animal al planetei, femeia cu umbrelă

Toată lumea vorbește despre cum e afectat traficul rutier la o ploaie mai serioasă, dar nimeni nu vorbește de adevărata calamitate care are loc de fiecare dată când în marile orașe plouă: pe trotuare își face apariția probabil cel mai prost animal al planetei, femeia cu umbrelă.

”Șoferii se pot plânge că de fiecare dată când plouă pierd mai mult timp în trafic, dar asta nu atentează la siguranța lor. Femeia cu umbrelă, în schimb, e un pericol la integritatea fizică a bărbaților”, explică un reputat antropolog. ”Umblă cu umbrelele ca bezmeticele, dacă bărbații nu s-ar feri, s-ar umple spitalele de persoane cu ochi scoși sau zgârieturi urâte prin diverse zone ale corpului.”

Antropologul spune că femeia nu are deloc noțiuni de spațialitate, așa că se oprește în cele mai nepotrivite locuri, fără ca măcar să își dea seama că încurcă. ”Se oprește aiurea în uși de magazine, de autobuz sau de metrou, în mijlocul aleii, absolut peste tot. Iar dacă mai are și o umbrelă în mână, pericolul e evident: femeia habar n-are unde e poziționată ea în spațiu, cu atât mai puțin umbrela. O calamitate pe două picioare, nu altceva!”, apreciază antropologul.

Scris de Calin
24 octombrie 2017 13:10
Citește mai mult despre: femei ploaie umbrela

Alte articole

Vezi mai mult