Atenţie! Chiar dacă plăteşti taxa de pod prin SMS, la Feteşti trebuie să ai un dosar cu şină!

România face și progrese, dar de multe ori le face prost. E cazul noului sistem de plată de la Fetești, la podul de pe autostradă. Deși mai nou se poate plăti prin SMS sau la benzinărie, birocrații de la CNADNR impun șoferilor ca atunci când trec pe la barieră să aibă la ei un dosar cu șină. Nu ai dosar, te întorci și plătești și o amendă. Atenție! Dacă ai uitat să cumperi dosar cu șină, să nu te aștepți ca la punctul de plată de la Fetești să găsești de vânzare dosare cu șină! Dar ce crezi că e acolo? Poștă?

”Noi în ce punem chitanța? Fiecare mașină are un dosar, care se depozitează în Primăria Fetești”, spune Robert Acrișor, cel care a avut ideea. Inițial trebuia un dosar cu șină pentru fiecare pasager din mașină, care trebuiau să aibe buletinele la ei, două poze tip pașaport și să fie la zi cu taxele locale, dar până la urmă funcționarii au fost indulgenți și a rămas să depună dosar cu șină doar șoferii.

Deși treaba putea fi mult mai simplă, cozile de la Fetești sunt infernale, mai ales că unii șoferi au înțeles greșit și au venit cu dosare-plic. ”Greșit! Foarte greșit! Trebuie dosar cu șină, din carton, de culoare bej sau gri, cum e sufletul funcționarului român”, explică Robert Acrișor, secretar de stat la Transporturi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
18 iulie 2015 08:04
Citește mai mult despre: dosar fetesti peaj taxa pod

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult