Puțină lume știe ce semnifică cu adevărat cifrele din Codul Numeric Personal. Varianta oficială este că ele reprezintă data nașterii, sexul, județul în care ne-am născut și un număr de serie, dar este vorba de mai mult decât atât. 

buletin barbat.jpg

Conform unor documente secrete extrase din Ministerul Finanțelor, chestiune favorizată de incompetența actualului ministru, numărul din CNP reprezintă, de fapt, suma în lei pe care o are un român de plătit statului până moare. „Dacă sunteți cei a căror CNP începe cu 1, sunteți printre cei fericiți, n-aveți de dat decât un milion și un pic. Pentru cei cu doi, ghinion, de-aici începe greul. Bine, trăiesc și mai mult”, explică expertul contabil Decebal Popescu.

Dealtfel acest lucru este confirmat și de faptul că acum CNP-urile încep cu cifra 5 sau 6, subliniind încă o dată ceea ce știam de mult, că copiii noștri or să plătească la bani de o să le iasă pe nas. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 05.03.2020 14:54 Social

National Cinematografic