Atenţie, cocalari! Urşii din Bucegi vor fi dresaţi să atace doar turiştii în şlapi

Problema turiştilor care merg în Bucegi încălţaţi cu şlapi este pe punctul de a fi rezolvată. Asta pentru că urşii din zonă vor fi dresaţi în perioada imediat următoare să atace exclusiv turiştii care poartă şlapi. Ei se vor folosi mai ales de simţul olfactiv, întrucât mirosul de picoare al celor care poartă şlapi este mult mai uşor de reperat.

„Peisajul Bucegilor a avut de suferit foarte mult în ultimii ani, s-a umplut zona cu peturi, coji de seminţe, cocalari şi piţipoance”, se plânge primarul din Sinaia. „Rezolvarea e simplă, dacă eliminăm cocalarii şi pţipoacele, automat dispar şi peturile şi cojile de seminţe. Deja a început sezonul în care urşii atacă oameni, iar dacă tot e s-o facă, măcar să-i atace pe cei care urcă pe munte în şlapi.”

„E aberant”, urlă Manuel Rotaru, un împătimit al mersului pe munte în şlapi. „Eu am urcat Everestul în şlapi şi nimeni nu a fost deranjat, nu văd de ce în Bucegi ar fi altfel. Nu ştiu de ce, dar uneori am impresia că noi, cocalarii, nu suntem iubiţi de restul românilor. Şi nu înţeleg de ce, noi nu suntem tot oameni? Mă rog, un fel de oameni, dar tot pe-acolo.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
22 august 2013 14:08

Alte articole

Vezi mai mult