Nu vă mai jucați cu băgatul și scosul lui Cristi Borcea din închisoare! Așa sună un apel de bun simț către justiția din România, lansat de societatea civilă din România, prin vocea reputatului Decebal Popescu.  

borcea_vday_puscarie.jpg ”Deja ar trebui să știe toată lumea că lui Cristi Borcea îi ajung 2-3 intrări și ieșiri consecutive pentru a lăsa pe oricine, inclusiv pușcăria, gravidă. Și nici nu vreau să mă gândesc ce monstruozitate ar putea ieși din combinația asta, dintre Borcea și pușcărie. O pușcărie gravidă cu Borcea ar putea să-i fie fatală României”, a avertizat Decebal Popescu.

Apelul lui Decebal Popescu a fost întărit și de avocatul lui Cristi Borcea. ”De ce credeți că clientul meu are doar avocați bărbați? Să vă reamintesc și că una dintre judecătoarele care l-au judecat pe Cristi Borcea a rămas însărcinată cu el? Clientul meu trebuie eliberat și niciodată lăsat să mai intre în închisoare”, insistă avocatul lui Borcea.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Thursday, 12.09.2019 14:07 Social

National Cinematografic