Atenţie! Dacă dai Like la peste 10 poze de la o nuntă, trebuie să trimiţi şi tu mirilor un plic cu darul!

Noile reglementări în materie de nuntă și politețuri fac acest obicei de prost gust și mai neplăcut pentru toată lumea. Astfel, mai mulți nuntași și cumetri au confirmat că da, într-adevăr, dacă vezi poze de la nunta unui prieten pe internet și dai like la ele va trebui să trimiți și darul, sau măcar să plătești meniul.

„Nu există nimic gratis, nici în natură, nici pe internet. Te-ai bucurat de coafurile cu coc ale femeilor, de bărbații descheiați la curea și șliț în timp ce învârt o horă pe melodia aia de horă, trebuie să plătești. La 10 like-uri, trimiți și tu darul, că sala trebuie plătită, lăutarii trebuie plătiți, țuica cu care s-au făcut ăia muci trebuie și ea plătită, chit că a adus-o socru mare de la țară”, a declarat Sofronia Marin, o babă specializată în nunți, botezuri, cumetrii și social media. 

Doamna Marin a averitzat că aceste regulamente organice se aplică și la botezuri sau înmormântări. „La înmormântare, mai ales, dacă dai like la pozele cu procesiunea și nu ajungi la cimitir în timp să iei covrigul și prosopul, una din rudele celui decedat va veni la tine pe profil și-ți va da like când mori sau când îți moare o rudă sau prieten apropiat”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

27 mai 2018 13:05
Citește mai mult despre: like nunta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult