La doar câteva zile după ce a rămas fără permis şi s-a ales cu două dosare penale, Ilie Năstase se dă în stambă din nou! Pentru că nu mai are voie să conducă vehicule terestre, fostul tenismen a ales să se întoarcă de la şpriţuri din Nuba pe calea aerului, iar acum terorizează oraşul de la manşa unui elicopter de mici dimensiuni.

ilie_elicopterul.jpg
"În această dimineaţă, pe la 6:30, am încercat să oprim un elicopter care făcea tumbe prin aer în zona Primăverii. Din păcate nu dispunem de mijloacele tehnice pentru a-l trage pe dreapta, dar am solicitat Ministerului Apărării un aparat F-16. E o chestiune de timp până îl vom intercepta. Până atunci, îi sfătuim pe bucureşteni să stea în case", spune Decebal Popescu, agent la Poliţia Rutieră.

"Elicopterul e complet scăpat de sub control, a lăsat câteva cartiere fără curent electric, a toaletat zeci de pomi şi a aruncat în noi cu o sticlă goală de Moet", adaugă poliţistul.

"Avem suspiciunea că pilotul e domnul Ilie Năstase, mai ales că a fost văzut recent sărind gardul Aeroportului Băneasa, îmbrăcat într-o uniformă din perioada lui Napoleon şi urlând că e general şi are voie să conducă ce vrea el."

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Wednesday, 30.05.2018 07:17 Social

National Cinematografic