Atenție la curierii falși, care pe lângă mască și mănuși au și rangă!

În această perioadă tot mai mulți români sunt consemnați în propriile locuințe, autoizolarea fiind deocamdată singur armă pe care o avem împotriva Covid-19. Cu toate acestea, nici acolo nu suntem în totalitate în siguranță, avertizează autoritățile, care ne recomandă să ne uităm cu atenție la curierii care vin și ne aduc pachete.

„Pentru că circulă mult pe afară și interacționează cu multă lume, curierii au mască și mânuși. Dar, atenție, nu toți cei cu mască și mânuși sunt curieri. Dacă pe lângă asta au și o rangă, n-au venit să vă dea ceva ci să vă ia. Există, evident, și excepții dacă, de exemplu, ați comandat o rangă online”, a prezentat situația ministrul de interne.

Într-adevăr, în mai multe orașe din țară s-au raportat astfel de curieri, în special prin zona blocurilor. O tânără din cartierul Titan a prezentat imagini cu un curier care a venit pe scara blocului până la etajul 6 cu niște clești și a plecat cu o bicicletă care era legată de balustradă, iar în Deva mai mulți interlopi au raportat că le-au venit la ușă o serie de curieri care purtau toți măști negre, dar și pulan. Și când nu au vrut să deschidă ușa, aceștia au doborât-o cu un drug de fier și au intrat încălțați în casă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

8 aprilie 2020 05:44
Citește mai mult despre: curieri

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult