Deși starea de urgență presupune că site-urile și televiziunile de știri care propagă fake news despre coronavirus trebuie închise, iată că acest lucru nu se întâmplă. Deși un fake news evident, despre un prim caz de coronavirus în Sălaj, a fost rostogolit pe zeci de site-uri pretins serioase, niciunul nu a fost închis până acum.

fake_news_salaj.jpg ”Să spui că există coronavirus în Sălaj e totuna cu a spune că avem un prim caz de coronavirus în Atlantida, Rivendell sau Mordor”, atrage atenția reputatul istoric Decebal Popescu. ”E un nonsens, coronavirusul nu poate să apară într-un tărâm fictiv, fără nicio legătură cu realitatea. Asta ne mai lipsește acum, să trimitem medici într-un județ fictiv.”

”Sunt șanse să apară coronavirus în Sălaj”, a continuat istoricul, ”în aceeași măsură în care sunt șanse să vină dragoni deasupra Bucureștiului, să se termine metroul din Drumul Taberei, să se construiască autostrada Comarnic-Brașov sau să se apuce Cătălin Tolontan să scrie despre sport. Adică zero!”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 17.03.2020 13:49 Social

National Cinematografic