Deși starea de urgență presupune că site-urile și televiziunile de știri care propagă fake news despre coronavirus trebuie închise, iată că acest lucru nu se întâmplă. Deși un fake news evident, despre un prim caz de coronavirus în Sălaj, a fost rostogolit pe zeci de site-uri pretins serioase, niciunul nu a fost închis până acum.

fake_news_salaj.jpg ”Să spui că există coronavirus în Sălaj e totuna cu a spune că avem un prim caz de coronavirus în Atlantida, Rivendell sau Mordor”, atrage atenția reputatul istoric Decebal Popescu. ”E un nonsens, coronavirusul nu poate să apară într-un tărâm fictiv, fără nicio legătură cu realitatea. Asta ne mai lipsește acum, să trimitem medici într-un județ fictiv.”

”Sunt șanse să apară coronavirus în Sălaj”, a continuat istoricul, ”în aceeași măsură în care sunt șanse să vină dragoni deasupra Bucureștiului, să se termine metroul din Drumul Taberei, să se construiască autostrada Comarnic-Brașov sau să se apuce Cătălin Tolontan să scrie despre sport. Adică zero!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 17.03.2020 16:49 Social

National Cinematografic